Με άγρια βότανα και λουλούδια που μαζέψαμε στους κοντινούς αγρούς
Φασκόμηλα, θυμάρι, μάραθος και λουλούδια από άγρια καρότα και μαντηλίδες έδωσαν “άγρια” γεύση στα πιάτα μας και απογείωσαν τη μαγειρική μας!!
Μαγειρέψαμε με μεγάλο κέφι 4 παραδοσιακές συνταγές από τη Σύρο και τη Νάξο με τη σαλάτα να κλέβει την παράσταση συνδέοντας την αρχαία ελληνική, τη βυζαντινή και τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα σε ένα πιάτο.
Και φυσικά τελειώνοντας φάγαμε όλοι μαζί τα πεντανόστιμα φαγητά, που ετοιμάσαμε.
Comments (0)