Στιγμιότυπα από το μάθημα μαγειρικής που έκανα στις 6/10 στο εστιατόριο ΜΕΖΕ ΜΑΖΙ, όπου και εργαζόμουν σαν μαγείρισσα και υπεύθυνη κουζίνας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Βλάχο εκδότη του περιοδικού “Συργιάνι” και στον Νίκο Αναγνωστόπουλο για τις φωτογραφίες.
Στο μάθημα αυτό παρουσιάστηκαν 3 συνταγές και οι παραλλαγές τους.
Συνταγές κατάλληλες για το καθημερινό τραπέζι χωρίς κρέας με υλικά που εύκολα βρίσκονται σε μια κουζίνα.
Συμμετείχαν 25 άτομα και μαγείρεψαν τα 12.
Ντολμάδες με ταχίνι και λαχανικά με ρύζι ή πλιγούρι.
Κολοκυθοκεφτέδες σε τρεις παραλλαγές.
Τζατζίκι με συνταγή από τις Κυκλάδες με ξινό Ίου, δυόσμο και ξύσμα λεμονιού.
Μαγειρέψαμε, διασκεδάσαμε και φάγαμε μαζί ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το επόμενο σεμινάριο…
Comments (0)