Εξερευνήστε την ελληνική παράδοση των μεζέδων με ζωντανή ελληνική μουσική

Απολαύστε την ελληνική φιλοξενία στα καλύτερά της

Τι να περιμένεις

Εμπειρικό μάθημα μαγειρικής

Καλωσόρισμα με παγωμένο τσάι βοτάνων, 6 διαφορετικοί μεζέδες, διάφορα ντόπια τυριά, ντόπια αλλαντικά, επιδόρπιο, χύμα κρασί από την Πάρο, τσίπουρο, φιλτραρισμένο νερό

Στην Ελλάδα όταν συναντιόμαστε για να ακούσουμε ζωντανή μουσική μοιραζόμαστε μια ποικιλία από μικρά πιάτα που ονομάζονται μεζέδες πίνοντας σπιτικό κρασί ή τσίπουρο.

Σε αυτή τη μαγειρική εμπειρία, θα μάθετε πώς να ετοιμάζετε κρύους και ζεστούς μεζέδες, που είναι έξω από το κυρίαρχο ρεύμα του ελληνικού φαγητού με τη βοήθεια της Μαρίας, που είναι μια έμπειρη σεφ με εξειδίκευση στην ελληνική κουζίνα.

Σε όλα τα πιάτα θα χρησιμοποιήσουμε ντόπια άγρια ​​βότανα και μπαχαρικά και θα μιλήσουμε για την ιστορία και τη μοναδικότητα της αγροτικής κυκλαδίτικης κουζίνας. Όλα τα λαχανικά μας είναι βιολογικής καλλιέργειας και θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τοπικά τυριά και αλλαντικά.

Μέχρι να είναι έτοιμο το γεύμα μας, μια ομάδα εκλεκτών μουσικών θα έρθει στην παρέα μας και όλοι μαζί θα απολαύσουμε ελληνική μουσική από το 1930 μέχρι σήμερα για περίπου δύο ώρες.

Μια μαγειρική και ακουστική εμπειρία που είναι ένα ταξίδι στο χρόνο, νιώθοντας την ιστορία και τον πολιτισμό της Σύρου στο πιάτο σας και απολαμβάνοντας την ελληνική φιλοξενία στα καλύτερά της.

Διάρκεια : Περίπου 6 ώρες
Άτομα : 3 – 12
Έναρξη : 17.00

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε θέση